Nu ska jag tävla

Eftersom jag är vrålsämst på att uppdatera så kan jag ju tipsa eventuella överlevande läsare om en annan blogg av en som faktiskt kan saker osv. Det var så att min BFF Kittin brukar skicka lite fina videos till mig på fejjan ibland, och en dag skickade hon den här:
 
 
Vilket resulterade i att jag hittade det här
 
 
Och dom där vrålfina kollagen vill jag ju vinna!!! Det var allt för mig.

MEN JAG ORKAR INTE RUBRIK JÄMT

Ja, här sitter jag och ser ut som en tuff tjäj med mitt korta hår, fast de är jag ju inte :( Idag tänkte jag gå hem efter halva skoldagen, men ångrade mig och skippade endast en timme! Det var dock inget lätt beslut, gick fram och tillbaka utanför skolan, hetsringde min man för att fråga om råd, började nästan grina av stress över hur velig jag är, men till slut gick jag in igen, JÄH!
 
Igår hade jag finbesök av Kicko som var på genomresa, och fick en så fin present som jag ska lägga upp bild på en anna dag kanske. Vi åt chips och kollade på youtubevideos tills jag nästan dog av trötthet och det var jävligt fint att sitta och typ lipsynka till bl a den här (för att vi kollar på samma roligheter en miljard ggr och sen citerar dem lika många ggr som nå andra 16åringar)
 
 
Apropå det ser jag ut ungefär som en sån idag. Det sa min frisör också: "Nu ser du minst tio år yngre ut!" (jag ba: "Ehehe... Som 16...? (ska jag vilja det redan?)")
 
HEJJABAÄLSKARANIMEÅSÅNTLOL (eller vad ungdomarna nu tittar på)

Jag har klippt mig!

Men inna jag visar resultatet av det ska jag reda ut vad som hände med mitt hår och hur det kunde sluta såhär:
 
 
Jo, för ungefär ett år sen så skulle jag klippa mig men råkade få ett infall och blev ungefär såhär:
 

(Bilden är från nyårsafton vilket förklarar den festliga stämningen)
 
Det är kult med krulligt hår, men det är inte lika kult nr det växer ut och blir skittrassligt och det ser ut som man har dödat en pudel och tejpat fast den på huvudet, ungefär som jag gör här:
 
Ja jag tyckte iaf att det var ganska fewlt och började tänka att kort hår kanske var en rolig grej, så jag gick till frsören Sören och tog med denna bild
 
 
Haha närå. MEN ÄNDÅ, jag är bakis och kan inte koncentrera mig för att få till en röd tråd i det här, jag tänker mest på smörgåstårta just nu (skulle vara SÅ JÄVLA GOTT), men såhär ser jag iaf ut nu:
 
 
HEJ!!! DÅ!!!

Crazy wednesday!!!

Nä kanske inte riktigt. Igår kom Erica och så hade vi sleepover eftersom hennes sovrum blir omtapetserat (f ö till samma tapet som vi har här i datarummet och som man ser på bilden här som jag nyss knäppte enbart för bloggens skull:
 
hej slut på parentes)
 
Idag tog jag en ledig dag som man kan göra när man är student och så åkte vi till Valbo för att inhandla lite julklappar. Väl i Valbo insåg jag att det var bättre att beställa grejer på internetz istället så mitt enda inköp blev en hårspray.
 
I helgen var jag lite pysslig och homestylig och gjorde följande:
 
 
Finns tyvärr ingen före-bild på mina skokartonger som jag ställt i bokhyllan för att förvara fula grejer så som sladdar i, men det här är iaf en bild på alldeles efter jag klätt in dom i nå fint papper jag hittade på ICA. När jag ställde tillbaka dom i bokhyllan blev det såhär:
 
 
Ovan synd också från vänster: Min papper-som-är-bra-å-ha-fast-jag-vet-inte-riktigt-varför-men-vågar-inte-slänga-dom-pärm, en nalle som min käre man vann åt mig på fyllan under Sommaryran 2011 (outfit: Vårrusetmedalj från samma år och brillor från året efter som Erica köpte åt mig på fyllan under Leeds Festival), tredje Is och Eld-boken som jag kommit av mig nå förjävligt i nu, en mapp märket med "Viktiga grejer" som jag inte riktigt kommer ihåg vad jag lagt i.
MEN VISST VART DET FINT DÅ?! JAA! DET VAR ALLT FÖR IDAG HEJDÅ!

Nu är det morgon

Jag har varit uppe i typ en timme, ifall dom skulle ringa från vikariejouren och skicka mig å jobba nånstans. Än har ingen ringt, men nu är jag ju uppe iaf. I lördag kom det lite folk till oss och så spelade vi familjeupplagan av TP från 2000, vilket är nyare än det TP:t vi har som är från 1984 (obviously) (vart köper man enbart frågor till TP?!). När vi spelade med barnfrågorna (som faktiskt var ganska svåra) tog det typ 45 min-1 h och jag vann och kände mig on top of the world, sen spelade vi med vuxenfrågorna vilket tog typ fyra timmar och jag kom hjälplöst skitsist och kände mig sämst. Ja jag mäter mitt egenvärde helt utifrån mina TP-framgångar. Det var en trevlig kväll även om jag typ somnade på slutet för det blev så skitsent och jag är en pensionär som somnar typ vid elva.

Jaa, och nu sitter jag här och känner mig lite ambivalent inför om jag vill bli utringd eller inte. Jag vill ju egentligen jobba idag men det känns ju alltid jävligt lockande att vara hemma på morgonen trots att det faktiskt är ganska tråkigt, speciellt när man ändå varit det hela helgen. Men nu är det nnog dags att dra på en låt och sluta sarja. Tack å hej:
 
 
 

Rubiks kub

Hej internet!
Idag har jag tränat i mina nya fina träningskläder, kände mig typ såhär:
 
 
Såg ut ungefär så också, iaf innan när jag inte var mörkröd/lila i ansiktet och lika svettig som nån av gubbarna som var där.
Sen har jag städat lite motvilligt och surt och nu väntar vi visitors och ska spela öl och dricka spel närå. Här får du en låt om du vill ha:
 
 
Har inte tid nå mer nu jag e. Laterz!

BLOGG!!!

Hej.
Nu har jag återigen kommit på att jag har en blogg, och att det är ganska kul att ordbajsa på internet. Eller det var det i mitt huvud nyss, Kom på en miljon grejer jag ville skriva men nu har jag glömt bort allt när jag klev upp ur badkaret som jag låg och göttade mig i. Synd!
 
Jag kan skriva en liten lista på vad jag gjort sen sist, alltså dagarna innan jag skulle flytta ihop med en man för första gången. Jag har:
 
* Flyttat ihop med en man för första gången
* Lyckats bo kvar med densamme
* Jobbat med gamlingar för första gången (och kirrat ett till extrajobb YEAH)
* Bestämt mig för att sköta skolan exemplariskt för inte första gången
* Skött skolan sådär men ändå klarat mig för inte första gången alls
* Fått en onepiece!!! Se bild
 
Det var ju inte alls så innehållsrikt som allt jag kom på i badkaret, men det var ju en bra början. Just nu sitter jag och dricker öl och väntar på gulaschgryta, för så gör vi i min familj. Här får ni en bild:
 
FIN ONEPIECE VA??!!

RSS 2.0