HAHA MEN GUD

Jag gick in på studera.nu och ba KLICK KLICK KLICK gick jag helt bananas och så har jag helt plötsligt sökt en massa program! Jag som inte visste vad jag skulle göra! Crazy! Sen anmälan ftw! Nu är det bara att hoppas jag kommer in på nåt värt.

Annars har jag kollat på Unga Mödrar Norge, ätit chips och grinat för att dom visade bäbisar. Och för att det är jobbigt att vara norsk ung mamma.

Har även ringt och terrat min mamma, som man gör när man är på psykfallhumör och blir upprörd över vad hon än säger.




Nu ska jag umgås med min kära vän TVn. Och äta chips även om jag mår illa.

/Hormonerna

SUR

Eller lite iaf.
När jag var liten, eller typ 14, gick den brittiska serien "Queer as folk" på TV. På SVT, vi hade inte parabol och TV1000 och det. Karaktärerna såg ut såhär:


"Hej vi ser väl ut som göbbar gör mest och kan skådespela"

Och sa typ sånt här:

"Mind you, saying Alexander is A BIT camp is like saying Hitler was A BIT naughty"
(På ett ungefär då, hittade ingen tillförlitlig internetkälla så jag fick lita på mitt minne från tio år sen)
"He's here, he's queer, I'm buying him a beer!"

Och jag och min kompis var skitengagerade och jag missade inte en minut av ett avsnitt. Så jag blev sugen att se det igen igår. Men det enda jag hittade var den amerikanska versionen. Den amerikanska versionen! VA? Fattar dom inte engelska i USA eller? Eller brittisk engelska? VARFÖR?


Eller Queer as Folk USA

Karaktärerna ser ut ungefär såhär:


"Hej vi är ett gäng amerikanska killar som gått med på att hångla framför kameran men vi kan kanske inte skådespela så bra men vem bryr sig. Längst fram syns Jackson från Desperate Housewives som har precis samma ansiktsuttryck som på bilden genom hela serien"

Dom säger grejer som:

"So in other words, for Justin to live here with you, he has to deny who he is... what he thinks... and how he feels. Well, that's not love. That's hate."


"Annat som jag kunnat säga bättre när jag var 12"


OKEJ FÖRLÅT, manuset kanske inte bara är skit, eller så är det det det, vad vet jag. Det är svårt att se när alla har precis samma tonfall och ansiktsuttryck vad dom än säger.

Jag skulle väl inte störa mig alls på detta och har aldrig reflekterat över detta förut, om det inte vore för att det inte går alls att kolla på Queer as Folk UK, men det går utmärkt att kolla på Queer as Folk USA. Och det är DÅLIGT!!! Så otroligt dåligt. Alla pratar helt krystat hela tiden, och ALLA pratar som Chris Crocker för dom är ju BÖGAR.

MEN iofs kan det ju vara så att jag var 14 och okritisk när jag såg QAF UK (OBS förkortning!), vilket jag aldrig får veta nu eftersom det inte går att kolla på den serien online. Menne iaf, slut på denna ytterst genomtänkta analys, gjord på en fredagkväll. Ja, jag vet...

/Uttråkad tjej + vin = så kan det gå, förlåt

New air jawg hair.

Sitter och avnjuter en kopp kaffe (JÄVLAR vad rivit det blev) i mitt alldeles egna rum. Jag har även hunnit börja på en kurs som jag kan ligga efter i, bli pank misstänker jag, inte packa upp men jag ska och varit på utställning. Jag är trött och har tvivelaktiga matvaror, men jag är här nu! Avslutar med en låt:


Grattis Stockholm!

Imorrn kommer JAG!!! :D Vad roligt ni ska få det, skål för det!




Fan ska man äta då

Klar med pluggandet! Nu återstår bara alla andra tråkiga vuxengrejer.


/Nöjd tjej med ny bikini.

Why oh why

Jag gör en paus i pluggandet för 2434e gången idag. En sketen uppgift, det hade man ju kunnat slänga ihop på en halv dag för en vecka sen. Gjorde man det? Nej. Så nu får jag sitta inne vid DATAN när solen skiner så fint ute. Vilket iofs är passande eftersom jag skriver om ljus. Men hemskt är det, att sitta inne och få fyrkantiga ögon istället för soleksem. Hur pallar folk jobba egentligen? (Obs! Jag fattar självklart hur folk pallar jobba och är inte på något sätt arbetsskygg utan skämtade bara. Döda mig inte)

Andra frågor som egentligen inte är frågor som kräver svar utan mer är åsikter/skämt: Varför ser jag inte ut som Alicia Keys? Varför är man inte gjord i trolldeg så att man kunde skulptera om sig själv och ta lite därifrån och sätta här etc? Varför går tiden så jävla fort? Varför föddes jag inte till tamkatt? (Vildkatt hade ju sugit hårt så det är jag glad att jag inte föddes till) Varför går tiden samtidigt så jävla sakta? Varför är folk så jävla dumma emellanåt? Vad var det? Jaha, det var Wikipedia som ropade på mig, hon lovade att jag skulle få googla seriemördare om jag skrev klart den här skiten nångång.

Ps. Jag borde komma på nån bra fras att avsluta alla inlägg med, som alla andra framgångsrika bloggare har (typ: "you know you love me, xoxo"), men jag får fila lite på det. Idag snor jag en från Sally:

Som alla vet, det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke!

RSS 2.0