Bloggar från köket!

Hej!
Här sitter jag och väntar på att den här soppan ska koka klart.
 
 
Samtidigt som jag lyssnar på den här låten som får mig att dansa så jävla fult, vet inte varför? Seriöst, nån slags stel panchis-ghetto-wannabe-dans som jag aldrig ägnat mig åt förut? Måste vara nåt med trumpeterna/saxofonerna/vad det nu är för blåsintstrument.
 
 
Idag var jag i skolan och gjorde väl ungefär ingen nytta alls. Men det var trevligt för mig att gå utanför dörren och socialisera lite, även om det kändes jävligt stelt, som att jag glömt bort hur man gör på de här tre dagarna jag suttit hemma och pluggat. Ja vell.
 
 
Såhär ser jag ut när jag diggar Thrift shop. Kbye.

Lyssnar på föreläsning

Jag har varit hemma själv och pluggat hela veckan. Det börjar märkas. Nu sitter jag och ska lyssna på en föreläsning.
 
 
Det börjar bra
 
 
Men jag börjar störa mig på min lugg som ba står rätt ut. Ååååh.
 
 
Tänk om jag var lite mindre sne och mer fotogenisk
 
 
Och inte typ såhär
 
Jag kan ju fan inte sitta still och lyssna :(

Manic monday

Nej kanske inte, en ganska omanisk da

Nä men ska vi ha det såhär?! Jag blir lite stressad av rubriktvånget, att det inte står dagens datum i förväg i fyllt som förr (tror jag? eller var det på helgon? haha), och skriver en bajsnödig rubrik som jag måste bortförklara sen. NÄE DU, tänker inte nämna den där rubriken mer.
 
Jag vill inget speciellt idag heller, bara att ingen glömmer mig och den här bloggen. Glöm inte.
 
 
Åh fyfan, blev helt grinfärdig av denna bild. Lejonkungen måste vara en av världens bästa filmer. Gud.
 
Idag har jag pluggat (skrivit föga sammanhängande text i syfte att fylla ut så många sidor som möjligt) och veckohandlat. Jag har även fattat en hel vecka fel när det gäller seminariedatum vilket inte gör mig lika stressad nu som det kommer göra ca kl 4 inatt när jag kommer stressvakna och inte veta varför jag har sån jävla panik egentligen. Tänker inte bjuda på någon bild på mig idag eftersom jag är flottig och finnig och jag vill gärna ha en image som snygg och oflottig. Men jag kan visa en bild på hur jag ville se ut när jag gick på högstadiet:
 
 
Också en av världens bästa filmer, jag såg tyvärr inte ut så.
 
Nu kom Johan hem så nu måste jag sluta smygblogga hörs hej
 

Nu somna jag med blött hår igen

Och vaknade såhär:
 
 
Höhöhö närå. Men jag har köpt löshår för första gången i mitt liv och tycker det är vråltufft och känner mig så jävla glamorous! Det är tungt som fan. Alltså i vikt, inte att det är tungt som i jobbigt eller respektingivande att ha löshår.
 
Till höger i bild ser ni även min killes bakhuvud. Tror jag iaf, om det inte är stolen. Ikväll ska vi äta mat, det är allt jag vet.
 
Puss!
 

Somna med blött hår

Hej tjära blogg!
 
Jag har hunnit med en del sen sist, inte skriva här dock. Skoja, jag har haft massor med tid att skriva här men jag har inte tänkt på det/orkat. Jag har ju bland annat varit i Holland! Det var kult och jag var där nästan 2 veckor trots att jag helst inte vill lämna lägenheten alls eftersom jag är lat och tycker att vi har det fint hemma, så det var ju rätt nyttigt.

Det här var det bästa med Holland:
 
Kattmuseet och Amsterdam öht!
 
Det här var det sämsta:
 
Att jag inte fick ta med den här katten hem eller ens släppa in den i stugan trots att den satt utanför skitlänge och jamade jätteledset :(
 
Igår somnade jag med blött hår och vaknade med en sjöväxt på skallen typ:
(Tror det är läge att ta bort skyddsplasten från webcamen men det kanske kan bli ett coolt filter eller nå)
På nåt vis funderar jag på att bara häva i lite dust it och låta det vara, men det är ju bara sinnessjukt så nu ska jag platta det tills det fräser istället. Om nån läser detta så kan väl denne göra ett utlåtande kring ifall detta kan passera som frisyr?
 
Hejdå

RSS 2.0