Jag är så bakis.



Fy fan, jag har sällan varit med om värre. Idag har jag knappt lämnat sängen, men snart måste jag gå till Ica och köpa chips tror jag. Det enda jag har ätit idag var en liten skål fil med müsli som jag spydde upp igen. Jävla öppet-till-tre-ställen och folk som ska bjuda. Och STACKARS MIG!

Smartaste beslutet idag

var ju INTE att zappa över till en (visserligen säkert kass, men det tänkte jag iofs om The Ring också) "Amerikansk-brittisk-tysk skräckfilm från 2002" som typ handlar om att folk DÖR NÄR DOM GÅR UT PÅ INTERNET!!!11 när jag sitter vid datorn kl halv ett på natten, ensam, i ett nersläckt hus.

Det här är jag imorrn:



Filmen heter förresten Fear dot com, den verkar ungefär lika bra som den låter. Nån galen göbbe som torterar nån brud emellanåt och random folk som går in på sidan emellanåt eftersom dom har hört att man dör och sett det på film osv och då måste man ju testa. Smarta tjejen det handlar om har glasögon som man har när man sitter mycket vid DATAN. Snart kommer väl den obligatoriska galna tysken och fuckar upp allt ytterligare.

Jag borde ju sova istället, inte kolla om sidan fear dot com finns på riktigt. Jo jag borde kolla om den finns och är full i porr och rapportera till omvärlden.


Mysig pausbild från när jag var på väg till Peace and Love, ovetandes om min hals skulle fucka upp sig mitt i festivalen och att jag skulle feberdäcka i gräset under Lily Allens sista låt.

Det var, som man kunde räknat ut, filmens officiella sida, där man kan beställa filmen, läsa vad den handlar om och titta på bilder. Han som är polisen som ska reda ut hela grejen är ganska snygg faktiskt. Men inge porr. Så nu vet ni det. Och jag borde sova.

RSS 2.0