Idag

Har jag försökt ta en miljard bilder på mig själv, främst för att föreviga det röda innan det blir helt urtvättat. En blev... såhär:
 
 
I förgrunden syns mina gula strumpbyxor, det är alltså inte en asstor gul tumme som smugit sig med.
Hej svejs

MEN ÅH VA SKA JAG GÖRA IDAG DÅ?!

Jaha, nu får man bita i det sura äpplet för att man ansett sig för upptagen för att jobba extra. Nu ringer dom inte, nähä, nu får jag sitta här och glåma på datan! Då får jag väl pyssla med skittråkiga studentsaker idag då, typ LÄSA och sån tråkskit!
Hittills har jag iaf rotat igenom gamla bilder till en födelsedagspresent, samlade på mig lite gobitar i helgen när jag var hos mina föräldrar med. Bl a högkvalitativa bilder från skolkattan, som typ den här:
 
 
Tänk den som fick gå i femman en dag som denna och ha nån gammal medalj som man hittat i nån låda hemma som man låtsades skulle få magiska krafter om amn ALDRIG tog av sig den! (Sen typ ruttnade väl snöret eller nå så den ramlade av i alla fall)
Tufft också att jag har samma frisyr som nu, minus lugg. Nån dag måste jag nog göra ett inlägg om min skitintressanta ungdomstid, jag älskar när folk lägger ut bilder på sig själva när de var yngre, det spelar ingen roll om det är nån jag känner eller inte.
Här kommer soundtracket till den tiden, tyckte att dessa var typ de coolaste som fanns och önskade att jag blivit född på Irland istället:
 
 
(Förutom Spice Girls såklart, men det kändes bra att gå vidare till Mognare musik när man ändå skulle börja sexan i högstadiebyggnaden nästa år)
 
Nu plugga. På riktigt. Laterz

The silver fish whisperer lining playbook

 
Jag önskar att jag kunde prata med djur. Då skulle jag kunna säga till silverfiskarna i vårat kök att de mer än gärna får hänga bland soporna, men helst inte bland besticken och porslinet och annat man ska använda att äta med. Samt att jag uppskattar den goda gesten att hålla sig undan så gott de kan och inte vara helt plötsligt i ens fejs som andra hänsynslösa insekter. Det är så tråkigt att jag måste döda dom pga en liten kommunikationsmiss.

Ny frisyr?

Typ? Hoppas det inte syns att det är så jävla otvättat att man kan dö.
 
 
 
Eller vafan spelar det för roll, jag har typ en unik besökare, misstänker att det är jag själv. Värre är att jag tänkte gå ut såhär. Jag vill att det ska växa så jag kan klippa av den här kransen med krulligt hår! Kul att alla* säger att jag passar så bra i kort hår, så har jag klippt mig bara för att det ska bli snyggare när det blir långt.

Jag borde nog ta lite kort utanför hemmet och inte bara skittrista webcambilder, om inte för att det ska bli en någorlunda intressant blogg så iaf för att förhindra framtida skämsrysningar när jag går tillbaks och läser dessa inlägg. Kanske tar en på min fredagsfikadejt eller en skitsvettig bild när jag lyfter typ 2 kg på skivstången senare idag. Förmodligen inte. Jag ska göra ett internettipsinlägg sen nån dag tror jag.
 
Helgens soundtrack kommer här:
 
 
Så jävla märkligt. Har förstått att det är på skämt, men ändå, ambitiöst skämt. Och jag älskar ju den besinningslösa variationen av solglasögon och liknande! Veckans hitvarning, eller helgens, för sen kommer den tas bort :(:(:(

RSS 2.0