TJENNA!

Jag har faktiskt fått en eller två kommentarer om att det var längesen jag skrev i min blogg. Det betyder att den faktiskt har LÄSARE! Eller hade, innan jag dödade allt intresse genom att ge fan i att orka skriva i den.

Senaste nytt är iaf att jag solade solarium idag och DÄ VA SKÖNT DÄ! Fy fan, jag somnade som ett barn! Det var iofs inte lika jäsigt att vakna i ett solarium och få panik 1,5 sekund innan jag insåg var jag befann mig, men när jag väl kom på det så somnade jag lika gott igen tills solariet släckte.

Annars pratar alla om att säsongen snart är slut (de 18e april) och jag får en liten inre panikattack varje gång nån nämner det eftersom jag har keine ahnung vad jag ska göra härnäst. Tills igår, när jag kom på en helt awesome plan: jag ska vara ledig och sen det bästa: SEN FÅR VI SE! "Vi får se", det är ju så jävla smart och vattentätt!

Nä men jag planerar ju alltid tusen grejer jag ska göra så jag vill inte prata för mycket skit som aldrig blir av. Så jag säger bara vi får se.

Och PS. Det är alldeles för lite bilder på mig i den här bloggen! Det är ju min blogg! JAG!!! Så här kommer en hoppas jag om jag inte tabbar mig med bloggdesignen igen. DS

.

Lev å må så länge!

RSS 2.0