Kvällen före

Jag blir galen! Först slet jag röven för mig för att göra en egen header i rätt storlek osv, den blev fin, men när jag ska få upp fanskapet hamnar den UNDER blommorna! Om inte min blogg är fin känns ingenting kul...

Nu har jag iaf packat lite mer och rett ut lite om hur jag ska ta mig vart. I RULE! Det känns ganska bra nu, så länge allt rullar på smidigt. Det gör det ju dessvärre inte. T ex ser den här bloggen fortfarande rätt panchis ut. Men det passar väl mig som är ungefär lika teknisk som en pensionär.

Fyfan vad jag inte kommer sova inatt, ska upp kl 4.

Well, ta hörs!

Dagen före

Okej, jag begriper verkligen inget av det här med bloggdesign än och orkar inte riktigt sätta mig in i det just idag, så ha överseende med den skittöntiga designen är ni snälla.

Imorgon åker jag till Oslo, och vet inte speciellt mycket alls om det än om jag ska vara ärlig. Men jag gjorde iaf en blogg lite därför, så att alla som vill kan hålla koll på mig. Det känns lite töntigt än så länge eftersom jag inte tycker att jag har så mycket till liv att dokumentera, men jag ska göra allt i min makt (kanske, om jag orkar) för att underhålla eventuella läsare.

Ja imorgon åker jag och har lite blandade känslor inför det. Eller hade blandade känslor fram tills jag försökte sätta mig in i att hitta överallt. Nu har jag mestadels ångest över hur jag ska kunna infinna mig på de intervjuer jag bokat in i veckan. Det kommer bli som i Top Model när det alltid är iaf en sopa som inte hittar till sina Go-Sees och får skäll av juryn och åker ut.
Samtidigt känns det så skönt och JAG GÖR VAD JAG VILL att bara dra iväg helt själv till en stad där jag inte känner nån.

Jag har faktiskt inte packat klart, det borde jag nog göra. Snart. Först måste jag nog kolla lite klipp på youtube som jag redan sett 45834 ggr, eller kanske göra några meningslösa quiz på facebook. Eller kaffe.

Lev och må så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0