Freitag

Borde packa, gör det inte, sitter istället vid datorn. Om nån frågar så pluggar jag men det gör jag ju såklart inte.

Flyttar olidligt snart, och med olidligt menar jag att jag blir mer och mer otålig ju närmare det blir. Men tycker inte att det är så stort egentligen, mest en bekvämlighetsfråga. Om jag nån gång har fyrkantiga ögon har jag det jävlar i mig nu. Jag hatar datorn. Blö.

Jag ska nog packa ändå. Så jävla roligt är det inte att sitta vid datorn. Ha det.

Tjatar lite om skor

Har köpt kängorna. Min syrra har berättat att när jag var liten och precis lärt mig att gå, så tittade jag på fötterna hela tiden medans jag gick tills jag ramlade. Nu när jag köpt dom här kängorna så gör jag lite samma sak, går och råstirrar på fötterna hela tiden, alterativt marcherar fram som en travhäst. Gud vad jag älskar dom kängorna.

Skolan är väldigt snäll mot mig än så länge, oftast blir man inte begravd i skolarete iaf. Nästa vecka kommer det dock förmodligen bli ändring på det. Den här helgen ska jag skriva en liten text om makt. Spännande.

Snart står flytt på schemat också! Det är också lite spännande, eftersom jag inte vet vem jag kommer bo med än. Jag har ju bott rätt trångt nu det senaste året och den här gången får jag ju eget rum iaf, så jag klarar mig nog. Annars kan jag ju hata loss här så kanske jag får jättemånga läsare, som man får om man skriver tillräckligt provocerande. Då kanske jag blir rik. Då kan jag t ex köpa en häst. Eller en väska.

Nu är det höstmys, då kan man t ex lyssna på den här låten, gymnasiehöstmys:




RSS 2.0