Walter... Boots!

Idag skulle jag hämta ut ett par skor som jag klackat om och så ba köpte jag en vinterjacka! Bara sådär. Det var ett sånt där impulsköp som går så snabbt att man nästan inte hänger med själv, utan går med nåt slags plågat vanvett i blicken till kassan och hojtar "Nu gör jag det! Nu köper jag den!", precis som att nån högre makt ska smälla en blixt i huvudet för att man är oförsiktig med sin ekonomi.

Och inte för att det här är nån modeblogg (jag förstår om den gett det intrycket innan liksom...) men jag hittade ett par skitfina kängor som verkligen var skitfina och jag var absolut beredd att lägga 800 (huu) spänn på dem, OCH SÅ FANNS DOM INTE I MIN STORLEK! :( Så nu måste jag åka ut till en annan affär imorrn, som jag inte ens vet vart den ligger, eftersom det enligt uppgift finns ETT par där i min storlek.


Kolla vad skiiiitfina!!!

Appropå nåt helt annat har jag haft detta citat på hjärnan hela dagen, så jag måste få det ur mig:

"You know what I hate most about Ted? His stupid hair! His stupid, lame, awesome hair! He's so stupid and awesome!"


VARFÖR sätter sig sånt på hjärnan?

Ett stycke värsting


Söndag då

Sitter och försöker skriva på en reflektion som iofs inte ska vara inne förrän på onsdag, men jag tänkte göra klart den idag för att ha lite framförhållning. Eller för att alla andra i min klass är nästan klara/klara med den och då blir jag stressad. Det är ju iofs bra.

Har också fallit för bostadsgarantifrestelsen och sökt alla studentbostäder, så snart kanske jag får flytta in i en delad trea eller nnåt annat kul. Men det kan säkert kännas värt.

Förra helgen var jag på maskerad hos Elin, det var roligt! Temat var låttitlar, så jag valde självklart:


Devil in disguise

Nu ska vi se om jag får nåt gjort, facebook ligger nere så chansen finns ju.


Jag är världens sämsta bloggerska kanske

Jag skulle vilja säga att jag inte har haft tid eftersom jag är så sjukt busy, men jag vet inte hur bra det stämmer. Jag har iaf hunnit med bl a följande:

- Gått fyra veckor eller nåt (jag vet inte så noga) i SKOLAN! :D
- Inte fått lägenhet och blivit riktigt skittrött på att folk frågar "hur det går med att få lägenhet". Ofta jag inte hade tjatat hål i huvudet på alla jag möter om jag hade fått tag i en lägenhet, HÅLL KÄFTEN!!! *hormoner*
- Varit på maskerad hos Elin och blivit ännu mer bakis än den gången jag spydde fil och müsli och var tvungen att skriva det på bloggen. Spydde dock inte.
- Klappat katt och hund
- Blivit förbannad på världen i allmänhet och hur folk röstar i detta land i synnerhet. Ledsen också.
- Börjat se dåligt pga för lång lugg

Med det sagt kan jag låta bli att skriva på skitlänge igen. Herrå!

RSS 2.0