Skapa skapa, göra nåt eget.

Jag har vatten igen! Inatt vaknade jag av ett jävla liv på toa och blev såklart skiträdd i en halv sekund innan jag kom på att det nog var vattnet som kom tillbaka. Tack för det!

Jag gymmade faktiskt idag för första gången på hundra år. Det var skitskönt, även om vägen dit var rätt oskön. Det blåste kall snö på ena sidan av mitt ansikte hela vägen upp. Men det var gratis! Friskvård! Friskvård! KUUUNG!

Jag har dessutom fått massa strumpor tvättade, tyvärr fanns det inget torkskåp. KAN MAN TRO, om man inte är jag och lite slugt lånar tillbaka värmefläkten en stund till för att förvandla badrummet till torkskåp. Fast samtidigt ska jag erkänna att jag är skitparanoid för att vaktmästarna ska busta mig och bli skitarga. Men jag måste ju ha torra strumpor! I don't understand what else a girl in my position is to do.

Alla super idag utom jag. Jag är så jävla trött och så är det bytesdag imorrn som brukar vara helvete som det är. Men jag har planerat en MASSA skoj som jag och Sara ska göra när hon kommer tillbaka, fast det vet inte hon än. Men jag är övertygad att hon vill vara med på mina awesome planer för dom verkar sjukt roliga!

Jag måste ju visa den här videon jag tjatat om här med. Jag skrattade så jag grinade första gången jag såg den, nu grinar jag nästan och skrattar ibland till synes helt omotiverat när jag kommer att tänka på den. HÄR!!!


I bless the rains down in Aaaafrica! Ja inte fan i mitt badrum iaf.

Jaha grattis då. Här ville jag vara med om nåt skithäftigt och vips var jag utan vatten imorse. Kanske inte det häftigaste jag kunnat komma på men alltid nåt. Kul att det BARA är mitt vatten som frusit också, i hela korridoren!

Så nu har Die Wachtmeisters ställt in nån värmefläkt i mitt badrum, så varmt är det iaf. Lite som Afrika, skitvarmt och inget vatten. Men men, som jag sa till Christine förut idag: "Hur ofta duschar jag egentligen ändå?" (Nä obs, det är inte sant. Jag är väldigt renlig av mig. När jag inte sover istället)

Annars flöt dagen på som vanligt och mitt liv är så otroligt kul att jag glömde bort att det var fredag. Jag börjar ju jobba sju imorrn liksom. Nä sova lät ju bra det.

Så om ni ursäktar, nu ska jag vandra dom fem milen till närmaste vattenhål (köket, andra änden av korridoren, också ganska långt bort) och fylla på min vattenflaska så jag kan borsta tänderna.

Trevlig helg då!

Vad ska jag göra med mitt LIV???

ÅÅHH, jag vill så mycket! Skaffa bäbis och man, åka bil i Texas öken, flytta ut i skogen och skita i alltihop, bli känd, rädda alla djuren, typ implodera!

Och här sitter jag i ett halvmögligt Senjarum i Stöten och dricker öl och börjar nästan grina av Scrubs. Det här duger inte! Jag måste göra nåt skithäftigt nästa år (PAX INTE hoppa fallskärm fyförfan!). Till det räknas den här utbildningen jag tjatat om i flera år att jag vill komma in på. Jag jobbar på det, det ser ut som att jag kan lösa att läsa upp lite betyg medans jag är här och ramlar i snön och blir full i långkallingar och mysbyxor.

YES!!! Det är How I met your mother på TV!!! Eller NEJ!!! Jag såg ju det här avsnittet nyss :( <--- Ja ni ser ju, det måste hända nåt, annars... kommer jag inte på nån bra bild eller youtubeillustration. Jaja.

Fuck you, but have a nice day!

Lågvarvsdag

Jaha, det har fan gått en vecka här idag. Det känns som mycket längre. Igår var det visst röj här men det missade jag för jag somnade framför TVn precis som mamma brukar göra. DET är fredagsmys det.

Sara jobbar nu så jag passar på att njuta av min privacy genom att gömma mig på mitt rum och inte träffa folk. Skönt dä!

Jag trivs väl ganska bra här än så länge, att bo med Sara funkar asbra, dom andra hostarna verkar sköna och inte alltför långt bort bor Hanna och några av våra partypolacker.

Lyssnar på norska P3 nu och jag ÄLSKAR den här låten (som jag försökte länka till förut när jag inte fattade nåt):



Mycket nöje!

Och PS, jag är framme i Stöten och resan gick bra

Ni kanske inte visste det här, men jag har ju en pojkvän. Men vi har varit ifrån varann ett tag, så det har varit några jobbiga månader. Nu är han dock tillbaka och just nu myser vi i sängen i mitt och Saras Senja 2-rum :D :D :D

Min pojkvän heter Datorn och han har varit på lagning skitlänge. Nu är han ÄNTLIGEN tillbaka och allt är helt och funkar, men han är lite dryg nu också. Ska uppdatera precis allt hela tiden och jag känner bara "nä men jag behöver inte typ vara på internet eller kolla på kort eller spela eller nåt!!! Jag kan uppdatera en massa istället, det är ju också kul!!!1"

Ja bär upp den där jävla datan på vinn ja!

Eller som man säger på tyska:




Jahaja.

Nu har jag fattat lite hur man ger sig på den här bloggdesignen, men det är skittråkigt. Dessutom är min dator på lagning för ovanlighetens skull så vänta er inget jävla uppdaterande av den här bloggen på ett tag. Eller jo gör det. Jag älskar ju att prata om miog själv så jag lär väl inte kunna låta bli.

På lördag åker jag till Stöten! Jag och Sara ska dela på ett ledset korridorrum (byggt för två dock) med heltäckningsmatta. Hello british standard! Blir inge svingade av katter därinne inte. Men det blir nog bra.

Nu ska jag ta tag i den jävla städningen så jag kan kolla på DH sen. Imorrn ska jag upp 05:45, yay.


Ta hörs!

RSS 2.0