Om du vill sitta alldeles för länge vid datorn:



http://www.fulheten.com/

Man måste faktiskt inte hata ESC...

...speciellt inte när dom gör att man upptäcker sånt här:


http://www.myspace.com/incult0





Åååhåhå, vi ska gifta oss du och jag, jag vet att du vill egentligen.

Sorry att jag sarjar med miljoner youtubevideos men det finns ju så många och det är ju roligt, speciellt när man fattar hur det funkar. Jag känner mig som när jag var 11 och precis hade upptäckt word och clip art och därför brevväxlade med min kompis som bodde 10 minuter bort med datorskrivna brev försedda med typ en miljon screen beans (dom hette det kommer jag ihåg, clip art-gubbarna)

Iaf, nu ska jag sova och imorrn är det Jakobsgård 2 reunion! :D



Hehehe, puss på er!

Freaky Friday

Eller kanske inte jätte. Men fredag är det ju iaf.

Puh! Nästan helt klar med kursen, bara en inlämning kvar eftersom jag inte hann göra nån labb sist. Jag har ett svagt minne av att jag gjorde den i gymnasiet, det var nån projektorliknande grej man skulle hålla på med. Dock fattade inte jag vad det var så jag KIKADE IN och ba "jag ser ju inget...", tryckte på knappen och BAM, skitstarkt ljus rätt i ögat. Det var inte så man skulle göra. Det hade jag kunnat visa att jag kunde om jag hade fått göra labben.

Igår kollade jag på andra semifinalen av ESC och när det blev Danmark, och inte Sverige, som gick vidare som sista land så stängde jag av TVn, gick muttrande och la mig och läste, och insåg att jag PÅ RIKTIGT var förbannad över det hela. Vad är upp med det?

Och jag måste säga en grej till alla jag känner (det är väl typ två av er som läser här men ändå):<sentimentalt utbrott>

JAG SAKNAR ER!!!

Jag saknar seriöst ALLA jag känner nu, dom jag kommer få träffa snart, dom som jag inte träffat eller hörts med på flera flera månader, dom jag träffade för nån vecka sen, jag saknar er ALLIHOP!!! PUSS PÅ ER!!!</sentimentalt utbrott>

Och dessutom är jag lite sugen på senap.

Dägickbradägickbradägickbra!

Jag har ägnat hela veckan åt mina uppgifter som ska vara klara på tisdag och som jag haft sen Januari på mig att göra but didn't. Det har ändå gått rätt bra hela tiden fram tills jag skulle skriva om nerverna och hjärnan å dä. Min hjärna har stora svårigheter med att tänka på sig själv märker jag. Antingen tappar den all koncentration och tänker på en massa andra saker eller så läser jag och det blir obehagligt och kryper i huvudet när jag tänker på alla nerver och ser hur en hjärna ser ut. Nu har jag iaf lämnat in den och lite andra uppifter och hoppas att jag får godkänt på dessa med.

Annat som har hänt är att Tre stängde ner mitt mobila bredband (vadå, måste man betala VARENDA faktura dom skickar eller?) och att jag har bränt mig i solen och solariet så att det kliar och svider överallt.

Med detta sagt så ska jag väl återända till studierna. För att citera Sally Santesson: "Bok? Bok boki bok bok!"


Peace and Love!

Idag fick jag äntligen tummen ur och beställde biljetter. Det skulle jag inte ha gjort. Nu har hela dagen gått åt att skriva packlista till Peace and Love, kolla på bilder från Peace and Love förra året, kolla igenom typ HELA Peace and Loves hemsida samt göra en somrig och Peace and Lovig spellista på Spotify. Egentligen skulle jag ha pluggat och städat menne...

Men iaf AAAAARRRGGHH!!! Jag är så jävla pepp! :D LILY ALLEN kommer liksom, det är som en dröm! Och i år ska ännu fler alla jag känner dit tror jag! Så ska jag plugga en asrolig kurs i Juni med, så life is good ända fram till Juli!



Peace and Love 2009 med Sofia och Erica. Hoppas ni ska dit i år igen!

Milow var verkligen skitmysig:



Och likaså Hello Saferide:



Nu när jag fått detta ur mig kanske jag kan få nå gjort?

What Kattis did next...

London hade ju turen att få besök av MIG i veckan och roligt hade vi! Orkar inte skriva så mycket och det är min blogg så jag gör vad jag vill, så här kommer lite bilder:



Jag och Carro vid Picadilly Circus. Vi tog en paus och drack lite Starbuckskaffe vid en fontän. Väldigt citychict.



Det kom fram en kräjzy kille och började dra trolleritricks för oss for no apparent reason. Här sväljer han en en meter lång ballong (det låter som en Robban Broberg låttitel, "En en meter lång ballong").



Titta vad fint det är där Cissi bor. MEN TITTA DÅ!!!



Vi roade oss på tuben med att skratta åt allt och sjunga jättefint. Jag tror alla som åkte med blev glada innerst inne. Denna bild snodde jag av Cissi.



Jag kan äta med pinnar HEJ! Cissis bild det här med.



Såhär snygg var jag på nattbussen i fredags. How YOU doin?



Såhär kul var det att flyga flygplan efter några drinkar för att lugna nerverna. Funkade ju ganska bra.



Så kom vi hem till Sverige och den här coola killen, VINCENT! Han kommer bli känd en dag, jag bara vet det. Han har ju det i blodet! :D

Ja så var det med det, jag skriver kanske lite mer ingående en annan dag, eller så låter jag bli. Jag gör som jag vill.

Puss och kram!


Måndag

Idag är ännu en så där måndag när jag ska ta tag i mitt liv. Plugga hårt, äta nyttigt och träna som en dåre. Men först ska jag dricka upp mitt kaffe.

På onsdag händer det en helt otroligt rolig grej. Jag och Tant Lars åker till London och hälsar på Cissi! :D Det ska bli sjukt kul, för det första att äntligen träffa dom igen och för det andra har jag aldrig varit i London. Dock har jag lite ågren över att flyga och fixa allt med det, men det löser sig väl.

Här kommer lite fina bilder på oss som Cissi har tagit:



Jag och Cissi in the style of 2008. En av många utekvällar i Söderhamn.



Cissi och Carro för ca ett år sen när vi skulle fira min återkomst från Stöten. Jag blev inte så långvarig dock, men kul hade vi!

Så London, passare jävligt noga!

RSS 2.0